Wat mensen over mij zeggen

Inmiddels heb ik al vele huwelijken gesloten, zowel via de gemeente als particulier.  Mijn stijl wijkt over het algemeen iets af van een reguliere Babs.

Ik maak speeches persoonlijk, speel met woorden, situaties en geef soms ook gewoon een mening. Ik zie veel stellen en de blik of bepaalde woorden die ze gebruiken, zonder dat ze het doorhebben, verweef ik in mijn verhaal. Het zijn vaak speeches met een beetje lef. Ik hou van energie en pas dat ook toe in alles wat ik doe.

NOGMAALS DANK VOOR DE HELE MOOIE CEREMONIE! COMPLIMENTEN HOE JE HET GEDAAN HEBT. HEEL WARM EN MET HUMOR, JE HEBT ZO GOED ONTHOUDEN WAT WE VERTELD HADDEN. OOK ZO LIEF DAT JE LILY NOEMDE EN ONZE MOEDERS! HET GEDICHT WAS OOK ZO MOOI.

HET “TEKENEN” OP HET PAPIER VAN DE KLEINTJES…. OM TE SMELTEN

Je bent een woordentovenaar die met liefde en heel veel ENTHOUSIASME ons huwelijk heeft gesloten. Dankbaar.

Wat heb jij ons verrast met je speech. Je hebt een gave om precies de juiste woorden te vinden. Iets kleins klein te houden en daarmee onze wensen te respecteren. Om vervolgens met veel humor, informeel en betrokken ons verhaal te vertellen. De intonaties en vooral het betrekken van de aanwezigen doe je ontzettend goed.

Ik heb nog nooit zo’n mooie en persoonlijke speech gehoord! Dank je wel. Dit is om nooit te vergeten.